ESKÜVŐSZERVEZÉS  

Amikor az ember elképzeli milyen lesz a Nagy nap szinte sosem gondol bele, hogy az mennyi tervezéssel, szervezéssel jár majd, a stresszről és az időről nem is beszélve.

Mindenki a tökéletes esküvőről álmodik, ám mindenkinek mást jelent a tökéletes szó.

Esküvőszervezőre nem azért van szükség, hogy majd ő jól megmondja mit és hogyan kell csinálni, hanem a Ti elképzeléseiteket segít megvalósítani.

A szervezés során bármivel fordulhattok hozzám bizalommal: ha problémátok van, ha nem tudtok dönteni, ha más véleményére is kíváncsiak vagytok, ha megerősítésre van szükségetek, vagy esetleg csak arra, hogy valaki meghallgasson. Akárcsak, mint az egyik “legjobb barátnő“ leszek jelen az esküvőt megelőző 8-10 hónapban, a szervezési időszakban, akire bármikor, bármiben számíthattok.
(Persze normál kereteken belül... :) )

Díjszabás:

Amikor én esküvőszervezőnek tanultam az volt a trend, hogy a szervező a szolgáltatóktól kap jutalékot. Ez mára már megváltozott és a szervezők többsége fix áron dolgozik, így biztosan nincsennek rejtett költségek és meglepetések.

Csomagajánlatok:

       1. Teljeskörű Esküvőszervezés

Azoknak a pároknak ajánlom, akiknek nincs elég idejük, kedvük, energiájuk egyedül nekivágni a szervezésnek, esetleg menet közben elakadtak, vagy nincs olyan segítségük, akire számítani lehet esküvői kérdésekkel, teendőkkel, szokásokkal kapcsolatban.

Tartalma

 • Igény szerint szolgáltatók felkutatása, ajánlása
 • Korlátlan rendelkezésre állás telefonon,  emailen, messengeren
 • Személyes találkozó, tanácsadás 3-4 alkalommal
 • Szolgáltatókkal való kapcsolattartás
 • Esküvői helyszín bejárása Veletek akár többször is
 • Igény esetén közös ruhaválasztás
 • Segítségnyújtás a meghívó szövegétől kezdve a köszönőajándékokig, zene választás, stb
 • Forgatókönyv elkészítése, szolgáltatókkal való megosztása 
 • Lebonyolítás a Nagy napon reggeltől hajnalig (szolgáltatók koordinálása, ellenőrzés, hogy minden a Ti elképzelésetek szerint alakuljon)

Díja: 120.000 Ft
 

    2. Lebonyolítás a Nagy napon

Amennyiben magatoknak szervezitek az esküvőt, de ott már nem szeretnétek idegeskedni, vagy azzal foglalkozni, hogy minden a terv szerint történjen, esetleg nem szeretnétek egyik családtagot vagy barátot sem ezzel terhelni, vagy ha úgy gondoljatok, hogy az apróságokra már nincs elég időtök, energiátok, kapacitásotok figyelni, akkor lehetőség van arra is, hogy csak lebonyolítást kérjetek.

Tartalma:

 • Egy személyes találkozó az esküvő előtt néhány héttel
 • Egyszeri esküvői helyszín bejárás
 • Esküvői forgatókönyv készítése, szolgáltatókkal való megosztása
 • Lebonyolítás a Nagy napon reggeltől hajnalig (szolgáltatók koordinálása, ellenőrzés, hogy minden a Ti elképzeléseitek szerint alakuljon)

Díja: 100.000 Ft
 
     3. Esküvői forgatókönyv írása

Tartalma:

Egy alkalmas személyes találkozás során átbeszéljük a Nagy Nap részleteit kb. 3 héttel az esküvő előtt. Ezután e-mailben küldöm a részletes forgatókönyvet, amin igény esetén még tudunk változtatni. A szolgáltatókhoz Nektek kell eljuttatni a végleges forgatókönyvet.

Díja: 20.000 Ft


Esküvői Tanácsadás

Ha nem tudjátok hogyan kezdjetek hozzá az esküvőtök szervezéséhez, mire figyeljetek oda vagy ha elakadtatok, esetleg egy kis megerősítésre van szükségetek, akkor gyertek el esküvői tanácsadásra!

Sokszor felmerülő kérdés, hogy mikor érdemes tanácsadáson részt venni? Meglátásom szerint a szervezés bármely szakaszában szükség lehet néhány hasznos tanácsra, ezért nyugodtan keressetek, ha még hozzá sem kezdtetek a szervezéshez vagy akár ha már csak az utolsó simítások vannak hátra.
Szintén felmerülő kérdés, hogy miről fog szólni a beszélgetés? Ez nagyban függ attól, hogy hogy álltok a szervezéssel, mennyire közeli a Nagy nap illetve, hogy Ti mire vagytok kíváncsiak?
Ne úgy képzeljétek ezt el, mint egy előadást, ahol csak jegyzetelni kell, hanem inkább mint egy kötetlen beszélgetés az esküvőtökről egy jó kávé mellett. 😊

A tanácsadás időtartama kb. 1,5 óra.
Díjszabás: 15.000 Ft/alkalom.Álomszépnap Esküvőszervezés és Dekoráció Miskolc 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!